Sabtu, 27 Disember 2008

To Dk Maliana
























celebrate birthday c mal ~ kez majalingam .. ngalih ku mujuk den dah si farra mujuk g bru berjaya .. kira surprised nda jualah rasa2nya ia tau dah kami kan celebrathooo a2 ... kami celebrate d pantai muara (wahh byk perubahan leeee kira batah dah ku nda k sana)


Rabu, 24 Disember 2008

kl (part II)

Gabumz

video

Selasa, 23 Disember 2008

Bejaur2 Memanatz ~


Meal si 81

Ani akuh p pembaziran berlaku ..*niatkan sedekah pada makhluk Allah yg lain*


Afta abiz nyum2 k seri Qlap Mall, hajat kan liat wayang p show around 3 semua limpas dah soooooo kami k pantai serasa ... eshh ..eshhhh ..eshhhh kotor nyenta eyhhh sana sini sampah, sayang kanzz ~

Tu nah liat tah, nda bjurit mana toh... duduk mlepak pun tak selesa

Hahahaha opzzzz

helepppppppp ~ ada org terdampar ...

afta odw balik dr pantai serasa terima kol dr sis yun btanyakan d mana kami salnya ia nda jadi swimming, so kami decide jumpa ia sj mlepak ceta2 since si 81 MEMANG PERNAH dah jumpa kedia, selajurkan tia saja ...
venue perjumpaan kami : Ideal serusop
kira batah kami ceta2 + papak2 mnelan





Banana Boat

81 mnulung aku mkn hehehe nda abis bh ~kami share2 ajee.. alhamdulilah ...

Malu yeeeeeee ~ hahaha


Jelingan auntie tuh laiiiiii hahahaaha

ceh ~

Lawa kanzz syalaiii .. wahh .. jauh perubahannya .. masa ku jumpa ia dulu kiut montel p sekarang ani .. liat lah sendiri ;)

Isnin, 22 Disember 2008

KL

Khamis, 18 Disember 2008




Berusaha untuk naik

Usaha yang ke 2

Usaha yang ke 3 tapi masih juga gagal hehehe chaiyooooooo



My P.A nih a.k.a my bodyguard kecil wen going everywhere
Rajin sal be upah tu


Sayang banarnya kan d bg rah org p apa leh buat sal ia betina kang btambah rakyat g
lil bit kembang nih bulunya sal mix sikit indungnya


Ani pun ijua ni ..emm mayb bg rah uncle izzat sal ia bguna kucing jantan.. pikir2 kan mbg








Rabu, 17 Disember 2008

Rumah akan d bina :)








InsyaAllah siap next year, rumah my sis n my bro sedang d bina bebaya.. nda sabar mnunggu eyhhh ampir saja myubalah, mun raya siuk nih ..


Breakfast wit Ayahanda + Tentera seorg


Roti Telur Padat

Kue Tiaw Goreng Daging
  • Selalunya tym2 cuti cani lepak wit mama n bapa d kedai si muling + jalan2 k jauhdong p since mama sakit kaki nda tah lagi ~ :(

Selasa, 16 Disember 2008

Yi San (part 1)
tunggu th tym bonus ku mbeli part 2 & part 3
lawa ceta nya nih, masa ani main rah RTB2

Il Ji Mae
Bru td pagi ku mkhatamkan around 4 lalu hehe em~ my comment : o.k lah lawa jua cetanya p ending nya nda ku suka..eshh ..eshh..eshhh...

tadaaa~ mbg malas mliat mun ceta sambung2 ani p sal pelakun n jln ceta LAWA mnunggu part 4 tah lagi nie