Selasa, 23 Disember 2008

Bejaur2 Memanatz ~


Meal si 81

Ani akuh p pembaziran berlaku ..*niatkan sedekah pada makhluk Allah yg lain*


Afta abiz nyum2 k seri Qlap Mall, hajat kan liat wayang p show around 3 semua limpas dah soooooo kami k pantai serasa ... eshh ..eshhhh ..eshhhh kotor nyenta eyhhh sana sini sampah, sayang kanzz ~

Tu nah liat tah, nda bjurit mana toh... duduk mlepak pun tak selesa

Hahahaha opzzzz

helepppppppp ~ ada org terdampar ...

afta odw balik dr pantai serasa terima kol dr sis yun btanyakan d mana kami salnya ia nda jadi swimming, so kami decide jumpa ia sj mlepak ceta2 since si 81 MEMANG PERNAH dah jumpa kedia, selajurkan tia saja ...
venue perjumpaan kami : Ideal serusop
kira batah kami ceta2 + papak2 mnelan





Banana Boat

81 mnulung aku mkn hehehe nda abis bh ~kami share2 ajee.. alhamdulilah ...

Malu yeeeeeee ~ hahaha


Jelingan auntie tuh laiiiiii hahahaaha

ceh ~

Lawa kanzz syalaiii .. wahh .. jauh perubahannya .. masa ku jumpa ia dulu kiut montel p sekarang ani .. liat lah sendiri ;)

0 ulasan: