Isnin, 15 Disember 2008

To My kazen~ Hana

Sikit g ku lupa hari ani eyhh , my kazen birthday mun Awg Rahim nda mention d msn ia kan mbeli kek hari jd 4 his ofismatenya gerenti ku nda ingat dang HANA bday, terus mcm kilat ku mmsg kedia m wish (my close kazen nih tym we're remaja2an ehehe p ani ia dh kawin so paham2 ajee lee, mun d ingat2 windu leee kisah2 imulanya a2, tym ia tido d bilik ku pai sebulan nda mulih k rumahnya, ceta2 pai myubuh kan tiap2 hari sampai bapa mnagur masa ia kan solat, kami masih pot pet pot pet tawa2 tym org memurancah dah mana jua mun tawa atu lakak2 bh hahaha tulis2 lagu ah buku almaklum style lama,iatah terngam nya tuh sifat sama, pisin2 pun sipi2 jua sama umur pun kurang lebih jua p aku tuha d bln dr ia lah.. eshh nah berabishly ku mengampai uruf mgenang eyhhh )

My Doa teristimewa buat mu :

Semoga Panjang Umur dgn tubuh dr segi fizikal + batiniah Sihat, bahagia d samping suami Awg Acheh + 3 Abdul & mudah2an jua zuriat akan dtg dpt baby Girl

Amin ~ Amin ~ Amin Yarab A'lamin


0 ulasan: