Khamis, 30 April 2009

Munaqashah ke 3

Munaqashah wit Cikgu Azahari @ 8 am

Den sambung bincang abt Psikologi Perkembangan

P b4 a2 sesi sarapan + brunch tah kali tuhhhhhhh

thankz 2 Esmadiah atas cathering a.k.a mknan n org2 yg terasa mbawa makanannya..hehe weseh kami aaa~ macam bmajlis tah plg















Pak Ustaz baca doa











































si DOC jadi model Lirik hehehehe



Yang tudung grey (duduk) our psikology lecturer

thankz 4 d in4 tichaaaaaaaaa~






oteeee~ around 2 ++, kazum ke silk shoppe boutique kez terjanji ma drg sal menguruskan kain 4 graduation + bergambar sama2 nanti..wah semangat 2 mangat bah kami a~





Sesi ke2 MunaQashah

Kuliah tekno at 9 a.m (G.94)
lepas a2 myambung sesi Munaqashah sal last semester questions






seorg2 kelaparan kez nda ada seorg pun mbawa mknan mayb sal ada klas awal a2
makan di GIANT tah saja afta abiz our discussion




N: kez kalat mata mbaca iatah mbawa blogging hehe alahaiiiiii mata mun d bawa liat ceta korea nda ia kan kan tduiiiii (*..*) nantukz mode

Selasa, 28 April 2009

Munaqashah Fi Usbu'il Muraja'ah

wesehh ~ tajuk ku aaa~ haha lurus k nda tu ..mgantam mode mbuat ayat dalam bahasa Arab, btw diz day kami ada discussion sal questions last semester, plan kul 8 a.m p kanzz biasalahhh statnya kul 9 n abiznya pai 12++
sdg2 bdiskuz receive kol 4rm my bro, mbgto ia tau dah d mana aku kana posting p kanzzz nda ia mo gto biar surprisenya uwaaaaaaaaaaaaa nda pedah2 ia mbg hint buringzzz n lastly ia ckp JGN HARAP + MIMPI KAN BALIK K SKUL ASAL uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mbg sesak ~langsung ia sj d minda ku ..akan ku teruskan pengusutan ku ..pai ia mbgto ..fuhhh fuhhh fuhhh



Ci Yul angan2 hehehe




khusuk berbincang


Sesi memenuhi kehendak psikologikal + diskuz


makan bahhh..pai mnaruh kopok di atas notes


wesehh ani tah org yg byk idea + byk mbaca dahh.. diri terkial2 lakat mgunjar jawapan last semester

aku??? overall emm ..juz 2% iskk iskkk iskkkk...

Plan diz nite bjaga tuk mbaca MESTI MESTI MESTIIIIIIIIII

mudah2an nda timbul penyakit pemalas + pnido aminnnnnn

CHAIYOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Jumaat, 24 April 2009

Merah~



Atu yaaaaaaaaa ~ merah bahhh baju nyaaa hahaha sapakah orgnya??? mcm 2 weks nda bsasah bahh ... eshh eshh lelaki :)

Projek
























Lately ani bz verabishly, mana myiapkan 2 kajian n projek perisian g yg memerlukan didalamnya mbuat slides using ppt, manual pengguna, brosur, flowchart, dokumentasi projek (struktur kandungan + objektif) n storyboard... suk submitnya p alhamdulilah OUR GROUP siap dah, nda g ku m touch up2 tuh ppt aa~ mana tah singan2 nya eyhh hehe nearly 2 wek bjaga pai pagi rasa kan myiapkan.. kwn2 yg lain rasa2 nya td ada pkumpulan + diskuz d ubd kez myiapkan p our group SELESAI dah ..wesehh relekzz bah tu rasa kelegaan teramat2 sangat.. iatah 2 hari ani (stat d mlm) santai mrelekz otak ku saja nda ku megang2 notez,suk ATAU nex wek tah stat MURAJAAH tym revision wek, "lawa" timetable exam ku eyhh (4hb @ 2pm, 5,6,7 n 13 @ 9am) wahhhhhhhh bjurut ani wahhhhh sahhh 1st day exam a2 nda tdo tuk prepare suk pgnya iskkk iskkk iskkk dugaaannnnnn~