Selasa, 1 September 2009

1hb September 2009


wishes 4rm kazen+Frenz

1) Maren:

happy bestday happy bestday happy bestday 2 u.. moga sehat selalu jn over sehat n cepat2 tah kawin PAHAM!!!!!

me: hahhahaaa atu ya... makasih lenkz

2) Tynah:

Askum dang... bgn udah bdy grl.. nda posakh? btw slmt hari jd yg k tut ...smoga panjang umur n dmurahkan rezeki amin..

me: amin ~ amin ~ amin ~ ya Rabbal a'lamin .. makasih dangz alwayz remind u as bezfre ..no woriz :)

3) Susie (fren):

Hepy BdaY 2m0ro! MaY Allah BlesS U.. WisH 0l De BesT In WaTeVa U d0..^_^

me: thankz dear:)

4) Sis Ratz :

Happy birthday Adeendra... Enjoy it to da max walau umur brtambah ta-wow-ha-alif ahaha joke..joke..jgn marah2 nanti lekas toha.. :p~ bah ampit2i ku kek hepi bday..delivery ah kai ku sahur or sungkai krg. Jgn nda!

me: sissssssssssssssssssssssssss ~ jan d rista tu ta wow ha alif aa~ sensor ia hahaahaada yg terasa kang *lirik bro* nda ia dapat mbaca tu bah bah lanja ~ sepatutnya org bday ani kana lanja n nda perlu kuar usin mcm last yr bah hehee bru 2 kan?? ned 1 more perjumpaan lagi tuk kana lanja ...

5) Mizzy:

hepy busday cuzzy hhehehehehe

me : thanks mizzy :)

6) Izzati (my kazen):

HAPPY BIRTHDAY cuzenku ^^ may Allah will always bless you. Jgn malu2 menjadi dewasa kerana age is only a number =p

me: آمين آمين يا رب العالمينawu laii kazen ~ nda malu nie... yg penting hapy + awetz hehe makasihhh

7) Black karok (laking alenkz gayah):

Happi.. Happi.. Happi saja?? Happi Birthday...

8) Alenks Gayah:

Happy Birthday wahai buah atiku intan payung, moga panjang umur badan sehat rajin beramal ibadat sentiasa mengerjakan perintahNya dijauhkan segala perkara2 yang tidak baik dan mendatangkan mudarat, bertemu jodoh yg pengasih penyayang, bertimbang rasa... saling hormat menghormati, ceria2 selalu dan dimurahkan serta diperluaskan pintu2 rezeki dan semoga sentiasa dalam perlindungan dan rahmat Allah.one more thing>>> jgn lupakan daku... wawawa*** H@pPY BiRtHD@y to U (2x) Happy Birthday to sayang, HapPy BirTHdaY Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo UUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *****MUahzzzz yg tak terhingga..

me: آمين آمين يا رب العالمين takkan ku melupakan mu lenkz ~ no woriz nanti decide harinya wit alenkz nani ... aku mau hadiah ku bkn kotak pampers thn ani hahaahaha p besar kotaknya mcm atu jua hahaha demanding mode datang ~

9) Masoi (SPLI : MU gengz)

hepi b'day.. semoga dikurniakan kesihatan yg berpanjangan, rezeki yg mencurah-curah dan kebahagian d dunia & akhirat ..... :) bh, jd melanja ani ?

me: آمين آمين يا رب العالمين

10) Erfa81 :

Happy Bday to You,makan talur puyu~ makan ubi kayu~ happy bday to You~eyh bungsu nya,Happy birthday to you,panjang umur di murah kan rezeki and semoga amalan kitani diterima oleh Nya jua,amin... BELANJA NIE,DIMANA? :D ♥ ♥

me: آمين آمين يا رب العالمين

11) Amal (kazen):

haaaapppyyy birthdayy cousin ;)

12) Pacissss :

happy bufday kak adeendraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P smoga pnjng umur n d murahkn rezeki serta succes lam pa jua d ceburi..amin...happy2 slalu wif famili yg trcnta,shabat handai,n sapa2 lerr :D happy slalu sis

13) Nourul:

happy birthday leng.. smoga sentiasa dlimpahi rahmat n rezeki.. n enjoy ur day!

14) Elyza :

salam lenk..happy bday..wish u all d best n success...

15) kellz:

Happy Bday lenk.. semoga panjang umur murah rezeki bahagia selalu.. :)

16) Ellah:

happy bday.. semoga panjang umur murah rezeki n capat kawin.. wahahahaha lau taun dpn kita kawin 10/10/10 haribulannya.. otey.. hahaha bah hv fun d hari ketuaan biskita..

17) Myla a.k.a Miss:

Selamat Hari Jadi~~ Selamat Hari Jadi~~~ Selamat Hari Jadi Babu Deendra~~ Selamat Hari Jadi~~

18) PR:

Buuu Deeeeennnnnnnnn~ Happy Birthday~ :D semoga panjang umur murah rezeki,sihat tubuh badan & ceria2 selalu dsamping cunda yg tersyg iaitu aku! ngeh3 :p bh text saja ah restoran mana kita kn blnja...toinkk~ :p

19) Qumie D Lanteux :

Lenk..hepi.bday.lenk..b.hepi.owez.n.moga.cpat2.kawin.ahahahahaha...love.ya!

20) Muiizah (Geng SPLI):

epi bday hjh yus...dgn iringan doa semoga murah rezki & pjg umur dan capat bertemu jodoh...bah bila blanja.....

21) Dk Zai (Geng SPLI):

Salam Jah Yus... Happy birthday .. May Allah owez,owez n owez bless U...... bh bila blanjakh ??? *typical request* hehehe ... anyhoo..... Enjoy ur day n have a blast k.....

22)LAteena:

HAPPY BUTTDAY EX TUNANG KU!! :p lanja lanja lanja~~

me: BUTTDAY!!!! wahwawawaa dasar bekas tunang

23) Wadi :

Selamat Menyambut Hari Bertambah Umur.. Semoga Di Hari Bertambahnya Tuha Ani Muka Masih Kancang N Nda Kandur :P Hppy Birthday Ucusnya.. Cusssssssssssssssss

24)Tumpi :

elamat haie jadi dang hjh. muga2 d pjgkan umuu, dmuahkan ajiki...sihat ujud! kawintah lakas!!!!apa g ko tunggu kin??? bahhh...bila ko nyungkaikan ni??? jan nda bunyi2 ah...awu hantap tu kaitnya bilanya na mlagau! ;P

25) Nani Faiz:

Happy Birthday!!!..Mdhn pnjg umur, murah rezeki..happy2 slalu.. Ndaku ingat td ah..lau ingat minta lanja ku balik skulah td..hehehe.. :)

25) Marin (bezfren):

Happy besday happy besday 2 u..moga sehat selalu jn over sihat n cpt2 th kawin Pahammm!!!

me: emmmmm pahammmmmmm... p cana tah jua !@#$$%&#^^%^+~ hehehee

26) Tynah (besfren):

Askum dang..bgun udh bdy grl..nda puasakh? btw slmt hari Jadi yg k tut.. smoga pjg umur n d murahkan rezeki ..amin

27) MIMI AKA ZAFIERA (besfren) :

Tot tot tot bgun2urg tua ri ni nda bleh tdo g. mkin btmbh+ 2 angka krg umur a..hehe bh smoga pnjg umur,murh rzki, btmu jodohdgn laki2 soleh n kaya keh2 amiin 3X yg rabbalalamin..k slmat ari jadi

28) My sis (Hjh Ruby):

Happy Birthday ah,smoga sihat2 n capat2 dpt jodoh k. jgn lupa dngar rangkaian PELANGI kang mlm dlm kul 8 lalu

me: waduhhh aku lupaaa wawawaawa nda ku ingat

29) Nani Qustina (Besfren a.k.a alenkz2 Quh):

Salam Epi b'day. May Allah bless u n fulfill all ur wish..lastly bila makan besar..hehee

me: sorry lenkss akan d usahakan in diz wek ani hopely u n alenkz gayah dapat gather2 lagi jauringz bersama ..huh~ how i mishhhh berabishly saat2 kitani bekerja sama2 :(

30) my best besfren:

Rina:Askum dang, slmt hari jadi, aku doakan ko panjang umur murah rezeki n lakas2 dapat jodoh AMIN

me: thanks wa shukran dang coz kol aku jua ari atu :)

Gmah: Salam. hepi b'lated bday ling semoga pjg umur, murah rezeki & bjaya dlm apa jua bidang. kmarin dah ku kan msg ko p nda t msg. masa ni nda ku brapa sihat baus saja, k jgn lupa nanti dtg k rmah ah rinduku kan ko ling..

me: "tersentuh hati mode" yeah aku pun windu kamu2 semua .. emm sejak dah masing2 kawin excep aku ...seorg2 dah dgn khidupan masing2 mayb nda sedaerah atu kali jua ..yg jauh rina sal ia d KB... Zuraidah san ku ia ada wish ..p tru msn ja hehe jadi th 8les drg still ingat aku wlu bjauhan dah... emm mish d old skul memories ...

31) Sis Yun:

hapy.......hapy!!!!!! hapYYYYYYY!!! besdyyyyyy!!! to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... my dear dndra...dididoakan dgn usia yg diberikan Allah akan dapat menerukskan lagi tugasan sbagai anak,guru,dan mesyarakat..ewah ..tlbih udah...keke..dan jua diberikan keluasan rezeki,afiat,dan jua bertemu jodoh yg memberikan kebahgian didunia dan akhirat... Read more........ketahuilah awal atau lmbat impian itu adlalh pengisian masa yg di beri oleh NYa..nikmati sesuatu yg telah hadir dgn penuh keredhaan..baik buruk adlah ketentuan Nya jua..k ikhlas sis YUN yang sentiasa ingat,syg ,rindu cinta..sbagai kaka yg paling jelita gitu..k kis pipinya!!!!!! muahhhhhhh

emmm setakat atu saja ku dapat paste sini hehehe mana2 wish yg nda t paste sorii yeeeee .... akan d usahakan f terajin..makasih atas ucapan+doa2nya + mengingati hari jadi saya :) mudah2an d makbulkan oleh Allah Subhanahu Wa Ta'ala amin....

thanks pada alenkz2 Quh yg celebratooo my birthdayz : Zafiera, Qumie d Lanteux, Nana, Farra, Shalen D Lantikz n She Jun, nice surprise altho ku bg warned dah jan ada surprise2 mode juz buat biasa gather2 sungkai p biasalah ... akal si Zafiera hehehei lyk prezen2 kamu semua

Maraming Salamat po Salahatna to Erfa81, Miss, Lateena, Zan d lingkui, Q n Pr 4 d surprise 2 slice of kiut miut kek hehehe on 4th september 2009

UMMUAAHHZZzzz to all of u

pic2 nanti tah upload kan ku edit2 lu ...

***Alhamdulilah d pg birthday ku ujan ..mudah2an mbawa k rahmatan amin ~ :)

0 ulasan: