Khamis, 10 Mac 2011

buang boring mbuang duit lagi membeli cd korea
habit yang teramat2 sukar kan dikikis serta dihapuskan hehehe
btimbun dah cd2 ani pai klu org minjam pun nda ku ingau
kalau kana balikkan syukur alhamdulillah
kalau nda ada ...nda apa2
lately ani mcm aku lebih ke warna purple
dah diliat2 my things + pakaian pun byk warna purple
minat kah aku ??? http://www.emocutez.com
kess kana tegur leh one of my colleague
iyee lee tu http://www.emocutez.com
masuk k bilik liat cadar yg baru ku beli last week pun warna purple
satu minat yg tidak disedari leh minda kekeke mbuatku terkenang leh teguran atu
kalau last year PINK, nampaknya thn ani PURPLE lah usul2nya
nda kerasaan next week start CUTI SEKOLAH yippeeee
nda ada plan kan belayar2
mcm kan cuti di rumah saja ku ... insyaAllah~ mohon plg dah cuti, atupun antah kena approve o nda (kes awal bln ani bru ku mngantar)
salnya Februari bulan tersibuk bah.. http://www.emocutez.com
pai migrain pun yg lama dah tenggelam, timbul lagi ..
emm mana g demam menjelma ...
otee itu jee kan di update di blog ingin2 hati.. :)

http://www.emocutez.com

0 ulasan: