Rabu, 29 Jun 2011

Mendulur Liur Org Betian

Selasa


28.06.2011


Mizu Restaurant @ Tamu Selera


Bandar Seri Begawan




alhamdulilah kesampaian mkn di Tamu Selera


takut kalau nda, titik2 liur baby nya krg alenk gayah atu :P

muha bagas jalanthon :D


unikkan gelas drg




Dilanja oleh NANI
http://www.emocutez.com


Isnin, 27 Jun 2011

Ole2 dari India



yeiiiiii ~ ada ole2 dari T. kumar

keychain & kainsssssssssssssss

alhamdulillah, nda payah ku beli untuk raya,

rupa2nya di India murah kain Chiffon ani, just cost Rs978 converted to 35 = RB 28, kalau di sini kana jual $50 - $70,

yg biasa Rs 296 saja mun duit Brunei $8 jee... p kana jual di sini paling murah tah $25, eshh eshh banyak untung itu org eyh bjual.

kan berbisnis kain ku eyhh hahaa alamat bkn tuk djual p untukku tah plg kali..

Khamis, 23 Jun 2011

Ex-schoolmate



22/06/2011

wednesday

perjumpaan yg setelah sekian lama tertunda

rakan semasa zaman primary

Amelia Binti hj Alias

kuat mbuli ni kedia ani ..gangster gauk hahaha no lahhh...

dah dikenang2 ceta lama ..lakak2 ketawa kami..aduhaiiii

kelurusan lagi rupanya ia ani kawan kamching si erfa semasa secondary

betemu tia cerita atuu ..

Selasa, 21 Jun 2011

Cara-cara memandikan kucing :P


Model : Airora :P




http://www.emocutez.com




1) kita kasi shower dulu.

2) Pic 2: " Seronoknya mandi " biasa dahh.. See! nda takut air kannn kann :D

3) kasi syampoo khas untuk meow.. jgn sekali2 pakai syampoo tuk manusia
4) Part yg ku suka nii : kita rendam dia dalam baldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sampai bersih.


Mudah aje kan



http://www.emocutez.com

Khamis, 16 Jun 2011

Last day 2nd term of school

T. John, T. Maricell, T. Kumar & Syihabuddin (Form 5 Student)

7/6/2011

Monday

Jogathon/Walkhaton/Lusirthon/ingsut2hon :P


http://www.emocutez.com

Twin's Birthday


http://www.emocutez.com


9th June 2011

Thursday





Asssalamualaikum,


I haven't posted anything in a quite while.. dikatakan BUSY, tak jugak, just melayan syndrome penyakit M, lagipun mind nda sekreatif dulu edit2 pic, kan menyusun + menjurit huruf pun nda beridea, mungkin salah satu sebab jua lalai kan bekebunnnnnnnnnn saja di FARMTOWN, kira addicted lee tu.. :D no komen, gara2 farmtown aku ada 4 acct facebook, tujuannya untuk mendapat farmcash then send ke main acct ku (adeendra).


okey! ceta sal cuti pulang, masa ani cuti penggal 3 persekolahan, tiada plan belayar luar dari Brunei, antahh... malas! santai saja di rumah. InsyaAllah bulan 12 tah.. plan kan travel alone p sure nda kana suruh leh big boss, kan tipu nda jua nyaman ati, ujung2 lain plg jadinya karang p banar tah kan merasai travel alone ku. ;S


apa ku buat masa cuti ani:


lepas subuh.. tidur balik pukul 8 bangun terus2 buka laptop, apalagi berkebun leeeee..


pastu buat aktiviti tuk tentera2, movie-ing pakai projector + masak2 (me-upgrade berat badan). alhamdulillah, never feel bored at all.



http://www.emocutez.com