Khamis, 16 Jun 2011

Asssalamualaikum,


I haven't posted anything in a quite while.. dikatakan BUSY, tak jugak, just melayan syndrome penyakit M, lagipun mind nda sekreatif dulu edit2 pic, kan menyusun + menjurit huruf pun nda beridea, mungkin salah satu sebab jua lalai kan bekebunnnnnnnnnn saja di FARMTOWN, kira addicted lee tu.. :D no komen, gara2 farmtown aku ada 4 acct facebook, tujuannya untuk mendapat farmcash then send ke main acct ku (adeendra).


okey! ceta sal cuti pulang, masa ani cuti penggal 3 persekolahan, tiada plan belayar luar dari Brunei, antahh... malas! santai saja di rumah. InsyaAllah bulan 12 tah.. plan kan travel alone p sure nda kana suruh leh big boss, kan tipu nda jua nyaman ati, ujung2 lain plg jadinya karang p banar tah kan merasai travel alone ku. ;S


apa ku buat masa cuti ani:


lepas subuh.. tidur balik pukul 8 bangun terus2 buka laptop, apalagi berkebun leeeee..


pastu buat aktiviti tuk tentera2, movie-ing pakai projector + masak2 (me-upgrade berat badan). alhamdulillah, never feel bored at all.



http://www.emocutez.com

0 ulasan: